10% korting op visgraat vloeren

Houten vloeren aanbiedingen
[tm_pb_section admin_label=”section”][tm_pb_row admin_label=”row”][tm_pb_column type=”4_4″][tm_pb_text admin_label=”Text” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Visgraat vloeren met 10% korting

Het eerste kwartaal van 2018 is bij Vloerenstudio Amstelveen het kwartaal van de visgraatvloeren. Deze populaire patroonvloeren vinden hun weg in moderne en klassieke interieurs. Wij beschikken overeen zeer uitgebreide collectie visgraatvloeren in ons assortiment.

De maand maart nog ontvang je maar liefst 10% korting op de eiken visgraatvloeren uit onze huiscollectie. Het gaat hierbij om zowel grote als kleine visgraat vloeren, het zogenaamde semi-traditionele parket. Deze vloeren zijn in diverse kleuren en afwerklagen verkrijgbaar.

Wij hebben de gehele huiscollectie op voorraad en doormiddel van onze stalenborden kunt u de visgraat vloeren bezichtigen in onze showroom. U bent van harte welkom om ze te komen bekijken. Wij helpen je graag en de koffie staat altijd klaar.

[/tm_pb_text][/tm_pb_column][/tm_pb_row][/tm_pb_section]
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.