Nieuwe houten trap

houten vloeren Kudelstaart

Vloerenstudio Amstelveen is een specialist in het leveren en leggen van ambachtelijke houten vloeren in Kudelstaart. Vloerenstudio Amstelveen is al vele jaren gevestigd aan de Dorpsstraat in Amstelveen en biedt haar consumenten maatwerk met een perfect eindresultaat. Vanuit alle windstreken weet men ons te vinden voor een echte houten vloeren, parket vloeren, laminaat, PVC vloeren en kurkvloeren. Met een schat aan ervaring, kennis en diverse voorbeelden van vloeren in de showroom kunnen wij u het beste advies geven voor uw eigen woonvraag. Of het nu gaat om een patroonvloer van visgraat parket vloer, een krukvloer of een PVC vloer, wij zorgen voor het perfecte eindresultaat.

BREED AANBOD HOUTEN VLOEREN VAN TOPMERKEN

Met een breed en divers aanbod van vele kwalitatieve merken zoals Berry Alloc, Wicanders, Q2 en Quickstep bieden wij vele mogelijkheden op het gebied van kwalitatieve houten vloeren en kunnen wij vrijwel altijd de perfecte houten vloeren leveren die bij uw wensen past. De houten vloer kan geheel naar uw wens gemaakt worden als het gaat om type materiaal, kleur, afmeting of uitstraling. Geen uitdaging is voor ons te groot, wij zorgen altijd voor de beste oplossing!

VERTROUWD MET KWALITEIT EN GOEDE PRODUCTEN

Vloerenstudio Amstelveen is aangesloten bij Parket Groep Nederland en is CBW erkend. Dit maakt ons een betrouwbare partner voor het leveren en leggen van uw houten vloer in Kudelstaart. Wij zijn al vele jaren gespecialiseerd in het aanbieden van houten vloeren. Wij bieden een totaal pakket voor elke vloeren wens. We werken met een eigen team van parketleggers, die hun vak beheersen tot in de finesses en dat ziet u terug in het resultaat.

VOOR IEDER BUDGET EN STIJL EEN HOUTEN VLOER

In ons assortiment vindt u een ruime collectie plankenvloeren, patroonvloeren en strokenvloeren. Dit maakt ons aanbod beschikt voor elk budget. U kunt geheel naar eigen keuze en budget een houten vloer kiezen uit ons collectie die bestaat uit prachtige en kwalitatieve materialen.

Houten vloer Amstelveen
Parketteur Amstelveen

SHOWROOM IN DE BUURT VAN Kudelstaart

Het aanschaffen van een houten vloer kost tijd en vergt onderzoek. Dit besteld u niet via het internet, maar dat wilt u zien en voelen. Dat kunt u doen in de showroom van Vloerenstudio Amstelveen in de buurt van Kudelstaart. Onze showroom is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving. Een ander belangrijk aspect is het vakkundig leggen van de houten vloer. Wij beschikken over vakkundig personeel dat uw vloer geheel naar uw wensen kan leggen.

OFFERTE AANVRAAG OP MAAT

Om u een goede indicatie te geven van de kosten voor het leveren en leggen van een houten vloer of parket vloer maken wij graag een offerte op maat voor u. Wij zijn u graag van dienst met een vrijblijvend voorstel. Wij nemen de tijd voor u en uiteraard staat de koffie altijd klaar

BEL 020-441 0340 VOOR EEN AFSPRAAK OF GEBRUIK onderstaand CONTACTFORMULIER