Traprenovatie

De traprenovatie geeft je trap een nieuw leven. Als je trap niet meer mooi is dan kun je deze laten renoveren. Een trap laten renoveren gebeurt vaak om verschillende redenen. De ene wil die oude trap de glorie geven die hij verdient terwijl de andere hem liever wegstopt zodat het net lijkt of er een nieuwe trap staat. Waar jouw voorkeur ook naar uitgaat, als het om traprenovatie aankomt heb je heel wat mogelijkheden.

De snelste en meest gebruikte methode om een trap te renoveren is door de bestaande treden te bekleden met valse treden. Dit wordt ook wel het trede-over-trede principe genoemd. Overzettreden hebben een minimale dikte en zijn niet te onderscheiden van massief hout wanneer je kiest voor een afwerking met houtstructuur. Voor trappen met een kwartdraai zijn er ook bredere overzettreden verkrijgbaar. Deze kunnen dan perfect op maat gezaagd worden.

Wij zijn gespecialiseerd in het bekleden van bestaande trappen met harde overzettreden. Wij renoveren uw houten, betonnen of stenen trap vaak binnen 1 dag, zonder hak- of breekwerk. Een traprenovatie in uw woning of kantoor in Amstelveen voeren wij altijd uit op maat, waarbij gekeken wordt naar uw interieur en smaak.

bekijk onze projecten
Afspraak maken