Nieuwe houten trap

Parketvloeren

Parketvloeren hebben een jarenlange traditie. Sommigen denken bij parketvloeren gelijk aan oude, klassieke huizen. Parketvloeren zijn in de loop van de tijd echter meegegroeid met onze smaak en zijn ook prima toe te passen in moderne interieurs. Parketvloeren zijn in vele verschillende type, zo heb je bijvoorbeeld tapis, planken, multiplanken en lamelparket.

Tapis vloeren

Tapis vloeren zijn vloeren waar echt vakmanschap voor nodig is. Veel variaties zijn mogelijk, zowel in vorm van het leggen, de kleur als het type hout dat toegepast wordt. En met een rand en een bies maak je de vloer nog persoonlijker. Elke vloer wordt op maat gemaakt, zodat u echt een unieke vloer in huis heeft. En onze vakmensen zorgen er uiteraard voor dat de vloer perfect geïnstalleerd en afgewerkt wordt.

Ook in moderne interieurs kunnen tapisvloeren prima toegepast worden. Door het gebruik van moderne materialen en kleuren voegen deze op maat gemaakte vloeren een extra dimensie toe aan het moderne interieur. Naast visgraat zijn er vele vormen mogelijk, afhankelijk van uw eigen interieurwensen. En een bijpassende randafwerking maakt het helemaal speciaal.

Planken

Planken vloeren zijn nog steeds zeer populair. Deze robuuste, stoere vloeren kunnen in heel veel kleuren afgewerkt worden. En er is een brede keuze aan type hout, breedte van de plank en afwerking van de toplaag. Lak, olie of was zijn allemaal mogelijk. Door de juiste keuze van houtsoort, breedte van de plank, afwerking en kleur zorgen de planken vloeren voor een unieke toevoeging aan het eigen interieur.

Multiplanken

Een multiplanken vloer combineert de uitstraling van planken vloeren met de voordelen van een stevige onderlaag, waardoor deze vloeren heel stabiel gelegd kunnen worden. Bovendien is er met deze vloeren veel te variëren, zijn de planken in vele breedtes en diktes verkrijgbaar en zijn er diverse houtsoorten leverbaar. Een multiplank vloer is meestal prima te combineren met vloerverwarming en kan ook zwevend geplaatst worden.

Een multiplank vloer kan vele bewerkingen ondergaan. Zo is het mogelijk om deze te verouderen, te roken, te schaven of te borstelen. Daarna kan de houten vloer ook nog afgewerkt worden met was, olie of lak. Natuurlijke onregelmatigheden, zoals een noest, blijven in deze houten vloer goed zichtbaar waardoor elke vloer uniek is en bovendien sfeer en warmte uitstraalt.

Lamelparket

Lamelparket is een speciaal ontwikkelde houten vloer, die zwevend (verhuisbaar) is te plaatsen. Deze houten vloeren zijn opgebouwd uit 3 delen, namelijk een toplaag en 2 lagen eronder om zo een stabiele vloer te krijgen. Ook deze houten vloeren zijn in diverse maten, afwerking en kleuren verkrijgbaar. Deze vloeren hebben ook een mooie uitstraling, zijn stabiel en kunnen ook in combinatie met vloerverwarming toegepast worden.

Zie projecten
Afspraak maken